Danseplaneten.dk
Til menu
Instruktører

Oliver Rønholt

Oliver Rønholt har danset siden han var 7 år og mestre de fleste stilarter indenfor hip hop genreren. Han elsker at eksperimentere, og udforske nye måder at bevæge sig på. I Olivers timer lægger han meget fokus på musikalitet og personlig udvikling. For mig er det vigtigste at i bevarer jeres egen stil og flavour, og tilfører det til koreografien. 

Oliver er ny på Danseplaneten og underviser hver onsdag kl.1900-1945 (HIP HOP L.A STYLE).

Amir Falaki

Amir er en autodidakt streetdanser, som har været med til at bringe hip hop-dansen op på et
kommercielt plan i Danmark, gennem sine mange optrædener i tv-programmer, modeshows,
reklamefilm, musikvideoer, danseshows og utallige masterclasses/workshops. I dag driver han Danseplaneten i København med stor succes.

Amir Adam Falaki
Amir er en efterspurgt danselærer i det meste af verdenen. Han har undervist på et professionelt niveau i mange år og er kendt for at være pædagogisk, humoristisk og spreder en enorm danseglæde. Amir kan lære ALLE at danse og føle sig godt tilpas. Alle elever er vilde med ham store som små.
Som danser og sanger har han optrådt i utallige tv-shows, modeshows, musikvideoer, reklame-film m.m. Amir er forsanger i popgruppen Toybox som har solgt over 1 millioner cder på verdensplan.
Amir underviser alle ugens dage i Mgp børnedans, Mtv showdance, Hiphop, Funky Hot Mamas, Konkurrence hold m.m.

Sabina Pedersen

Sabina er proffesional danser og koreograf med mange års erfaring i underholdningsbranchen.
Hun har medvirket i utallige show og musik videoer.
Sabina elsker at undervise og spreder altid glæde og god energi i timerne.
I hendes undervisning lægger hun meget vægt på attitude, performance og udvikling.
Sabina har altid formået at opnå flotte resultater med sine hold, hun har opnået at blive verdensmester i Hip Hop både som træner og danser.
Sabina underviser vores konkurrence hold (Another Level DM mestre 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017 og Ghetto Angelz nr. 2 til DM 2013, 2014, 2015, 2016 & Danske mestre 2017) en gang om måneden, da hun til dagligt bor i Frederikshavn og deler holdene med Eddy Nini som træner dem hver uge.

Eddy Nini

Eddy er en ung,ambitiøs og målrettet koreograf/danser og er en af de meget få,der har vundet alt der kan vindes. Han har sammen med sine hold vundet alle konkurrencer i Danmark og har  desuden selv haft flere hold som har stillet op og vundet. Mest er Eddy kendt for sin eminente kundskaber som freestyler danser og er en af de allerbedste bedste i Danmark. 

Han står blandt andet noteret for et europamesterskab(både konkurence og battle) og et verdenmesterskab. I Danmark, har han samen med sine tidligere hold vundet Kaufmann Cup 4 år i træk! Han underviser forskelige steder i landet/udlandet og danser for forskelige artister. 

Med hans elever vil Eddy fokusere på at udvikle deres teknik og give dem performance attitude. Mere info fra Eddy og booking på www.ninibrothers.com i kan også finde ham på de forskelige sociale medier.

Eddy underviser konkurrence holdene Another Level og Ghetto Angelz. 

Pernille Liisberg

Pernille har danset siden hun var 3 år. lige fra disco, standard, latin, ballet til hiphop. Hun valgte derefter at holde sig til hiphop/Showdance på et konkurrence plan.
Pernille er blevet Danmarksmester flere gange siden og er blevet udtaget til europamestreskaberne og verdensmesterskaberne.
Pernille er super dygtig til at undervise og skaber en god og afslappet stemming I hendes timer.

Pernille underviser nedenstående hold:
Torsdag kl.1730-1900 Showdance Konkurrence holdet 13-18 år (DP. ALL STARS).

Magnus Koefod

Jeg hedder Magnus Kofoed.

Dans betyder alt for mig!!!
Det er min kæmpe passion, som jeg er SÅ beæret over at kunne dele med mine elever. Jeg danser primært hip hop, men har erfaring og en masse inspiration fra andre stilarter så som; Dancehall, LA style, Locking, Showdance, Rock n' roll, House m.m.

Jeg har også altid drømt om at have et konkurrencehold en dag. Det er en ære at kunne få lov til at gøre det på min måde på Danseplaneten.
De fleste der danser eller har danset konkurrencedans kender mig fra TEAM EXCEPTIONS hvor vi har været forsvarende Danmarks mestre i hip hop 4 år i træk, og har vundet verdensmesterskabet i Skotland 2016.

Som træner til konkurrenceholdet, vil jeg udvikle mine elevers teknik, performance, attitude, kondition og glæden ved at danse;-) Jeg går op i at mine elever som hold skal blive husket, og ikke glemt i mængden blandt de andre hold. Vi vil huskes som det team som publikum og dommerne elsker og alle vil have en mening om.
Mit konkurrence hold skal ikke “bare” være et konkurrence hold. Det er IKKE bare en træner der laver choreo til et hold.
Vi kommer til at være sammen om det her, hvor sammenholdet og fællesskabet er noget der ligger øverst i min prioritering!

Hvad får man ud af at danse på mit nye hold?
Et tæt samarbejde med mig hvor jeg vil gøre mit ypperste for at gøre disse talenter til de bedste.
- Anerkendelse.
- Nye venskaber.
- Fællesskab.
- Udvikling.
- Resultater.

Jeg glæder mig meget til en spændende sæson på Danseplaneten, hvor jeg underviser
hver mandag kl. 1745-1915 konkurrence hold 13-18 år. 

Natasha Sherpa

Natasha Sherpa er en meget frisk, imødekommende og energisk danselærer, som skaber en helt utrolig stemning i timerne for hendes elever .
Dans er hendes passion som hun har levet af siden 2014, hun har medvirket i utallige show, og har blandt andet optrådt i Det Kongelige Teater, Tivoli, Afrika (Kenya) og Indien (New Delhi og Darjeeling).

Udover at være en super dygtig danselære og formidler, er Natasha også er meget dygtig og trænet danser med 2 professionelle danse uddannelser bag mig.

Hun har også deltaget i mange danse konkurrencer, hvor hun har vundet sølv og bronze til Sjællands- og Danmarks Mesterskab.

Natasha danset siden hun var 7 år gammel og mestre de fleste stilarter så som; Hip Hop (old School, new School), Freestyle Hip Hop , L.A style, MTV dans, børnedans, ballet, jazz, showdance, contemporary, House, Ragga/Dancehall, Popping, Bollywood, Kathak (Klassisk Indisk dans).

” Jeg er meget pædagogisk, men samtidigt presser jeg mine elever til det fuldeste. Jeg går meget op i at udvikle dansere individuelt, da hver danser har forskellige behov og går op i at lære mine elever at kende ”. Natasha Sherpa.


Natasha underviser nedenstående hold:
TIRSDAG KL.1645-1730 HIPHOP URBAN CONCEPT VIDEO (NYHED) 9-13 ÅR
TIRSDAG KL. 1730-1815 HIP HOP GIRLY ØVET
(NYHED) TEEN/UNGD.        
TIRSDAG KL. 1815-1945 HIP HOP KONKURRENCE
(RAW TALENT) 13-18 ÅR
ONSDAG KL.1730-1900  HIP HOP KONKURRENCE
(BLACK OUD ) 8-13 ÅR                               

Ali Haydar

Ali er prof. danser fra København men oprindeligt fra Næstved. Han er medejer af Equals Entertainment som senest har vundet et dedikeret publikum til Danmark Har Talent, og optræder i alt fra teater produktioner til at konkurrere i ind- og udlandet. Ali har turneret med LIGA og Cisilia, har optrådt på Orange Scene RF17, Voice16, Danish Music Awards, flere festivaler rundt i Danmark, og haft den ære af optræde 2 gange for den kongelige familie. At improvisere og at danse fra toppen af ens hovedet, er noget Ali dyrker meget både i hans arbejde/shows og i fritiden. Han vil gerne arbejde intensivt med de elever der gerne vil udvikle sig i at freestyle, for at give dem øvelser i musikalitet, energi-fordeling, trinmæssigt og at kunne danse ærligt til musikken. 

 Ali er uddannet på Flow Dance Academy, som er en 1 årig danseuddannelse der fokuserer på improvisation og at finde sin egen stil. Også har han rejst rundt Europa rundt for at performe, og konkurrere i lande som Frankrig, Norge, Italien, Amsterdam, osv.
 
Ali underviser nedenstående hold:
MANDAG KL. 1915-2015 HIP HOP PRO SKILLZ TEEN/UNGD.
FREDAG KL. 1600-1700 HIP HOP FREESTYLE BATTLE

Artit Christopher

Artit er regerende Danmarksmester i hip hop med sit crew " Champions League " og dyrker dansen på et proffesionalt niveau. Artit har danset samt undervist i mange år og har lavet utrolige mange shows igennem årene bla. for store navne som, Top Gunn, Fazli, Omee mm.

Artit er kendt for sin pædagogisk måde at undervise på og for at inspirere samt motivere sine elever. 

Artit underviser 4 konkurrence hold og et alm. hold.

Hip hop Ghetto Øvet hver torsdag kl. 1900-2000.
"TEAM KICK ASS" hver torsdag kl. 1600-1730.
" UNBREAKABLE " hver torsdag kl. 1730- 1900.
"SWAGGALAGA" hver fredag kl. 1600-1730.
"FLAWLESS" hver fredag kl. 1730-1900.

Sitthichai Phuanphimai

Sitthichai er uddannet fra Hotstepper 1 Year Hip Hop & Urban Dance Eduction og Spahi Dance Eduction, hvor han også har haft mulighed for at arbejde med Spahi brødrene på forskellige projekter.

Han har danset for artister som Cisilia, Adam Daniel, Electrick Village og til events som TV2 Smid tøjet Galla I Tivoli, Club Awards 2017, JD Sports, Pivot Production, NCC, Distortion 2017 m.m. Han har også været på tour med Toy-Box til “Vi elsker 90’erne”, hvor han også har fungeret som med-koreograf.

I Sitthichais timer bliver der lagt fokus på performance og detaljer i koreografi.
Sitthichais vision er at udvikle sine elever til at opnå deres fulde potentiale.

Sitthichai underviser hver onsdag kl. 1600-1645 i Hip hop / Breakdance 8-12 år.

Cecilie Ekstrøm

Cecilie er en alsidig underviser, som forstår at skabe en stemning og en historie med hendes koreografi. I hendes undervisning lægger hun meget vægt på attitude, performance og udvikling.

I en alder af 23 år er Cecilie færdiguddannet professionel danser med to uddannelser i rygsækken. Dem har hun taget på henholdvis Gaardbo og Hotstepper danseuddannelse.
Med denne baggrund har Cecilie opbygget et imponerende repetoire inden for danseverden men hendes kærlighed for dans stammer især fra contemporary og showdance.

Cecilie har bl.a. vundet utallige Danmarksmesterskaber i showdance samt deltaget til verdensmesterskaberne.

Cecilie's timer er energiske, lærerige og udfordrende. Hun er pædagogisk, sympatisk og smilende. Hun er kendt for at inspirer, udvikle og motivere eleverne til et højere niveau igennem sin dans.

Cecilie underviser showdance konkurrence holdene ( STARDUST & SHOWTIME ).
Mandag kl. 1745-1915 Showtime ( 8-13 år ).
Torsdag kl. 1600-1730 Stardust ( 8-13 år ). 

Stephanie Seest

INFO ER PÅ VEJ.:-)

Stephanie underviser konkurrence holdet "No Kidding"
Danske mestre 2017 + 2018.

 

 

SIMONE NIKITA

Simone er 27 år og har danset professionelt siden hun var 16. Hun har lavet store og små sceneshows, The Voice i Tivoli, dj Awards, været på tour rundt i Danmark med artister og har lavet musikvideo for blandt andet Alphabeat. Derudover har hun været FCK Cheerleader i 6 år.

Simone har rejst i både Afrika og Brasilien og har en kærlighed for de eksotiske rytmer og trommer. Hendes timer vil være et mix af Girly krydret med afro. 

"intet show er for småt. Lige meget om jeg står på en kæmpe scene med 10.000 mennesker, eller optræder for 10 mennesker leverer jeg samme energi på scenen. Koreografi er ikke altafgørende, men hvordan den bliver leveret gør hele forskellen. I mine timer vil jeg fokusere på udstråling og Girl Power"

Simone er en utrolig pædagogisk, behagelig og super dygtig danselære, som sætter rammerne for en sjov, lærerig og udviklende dansetime.

Simone underviser hver mandag kl. 1915-2000 i Hip hop Girly Attitude niv. 1&2 Teen/Ungd. 

Stephanie Seest

INFO ER PÅ VEJ.:-)

Stephanie underviser konkurrence holdet "No Kidding"
Danske mestre 2017 + 2018.

 

 

Marie Lange

INFO ER PÅ VEJ..-)

Caroline Frydenlund

Caroline har danset siden barns ben. Hun startede som 3 årig og allerede som 7 årig begyndte hun på en elite konkurrence skole. Caroline har vundet adskillige danske turneringer og har repræsenteret DK til Europamesterskaber og verdensmesterskaber, individuel og som hold.

Carolines speciale ligger derfor inden for konkurrenceverden. Efterfølgende som ung har hun danset live og lavet musikvideoer for blandt andet Infernal, Christopher, Wafande, Kaka, Bruhan g, Joe Moe mm.

Caroline er uddannet på international Dance academy, 1 års uddannelse og har haft et danse og trænings forløb på 3 måneder i los Angeles. Hun er meget passioneret omkring sine elever og ligger alle kræfter i den opgave hun bliver stillet.

Caroline underviser konkurrence holdet Too Hot Crew, som hun lige er blevet Europamester med.

Helene-Sørensen

Info på vej.:-)

Helenes time er hver mandag fra 17:00-17:45 MTV SHOWDANCE / HIP HOP NIV 1, 10-13 år. 

Er du Danseplanetens nye hjælper?

Brænder du for dans, undervisning og ønsker at blive en del af danseplanetens familie? Du kommer til at hjælpe til på vores dansehold og samtidig lære at undervise, motivere og inspirerer vores søde elever. Du får også mulighed for at arbejde med musik, shows, koreografi m.m.
Du skal blot sende en mail med et billede og lidt info om dig selv til info@danseplaneten.dk.